+ Just give me the chance, and I will show you how I live



+ Drar och jobbar!

TJA. Har fått anställning på min praoplats som jag hade förra och förrförra veckan, så jag ska jobba extra där! Mest under helger och sådant, men nu när det är lov ska jag jobba lite på vardagarna också. Niiice, klingar vackert i kassan ;) Just nu sitter jag och äter frukost, ska åka om en timme så får börja skynda mig lite skulle jag tro. Puss!

+ Hope you'll find somebody new

TJAAA. Klockan är.. 09.48, eller 10.48?! Vet ju inte lackar på livet.. AJAAAA, vakna nu iallafall. Tack för kvällen igår babes. Ikväll blir det ferre, tyckte jag att Emelie snacka om ;) Chilllll som barrrrra dennnnnnnnnnnnnn. Vi hörs!!!

+ Gullungaaaar

Ni är så söta, även fast jag inte bloggar så har jag skaplig statistik! THX 4 WANTING TO STALK ME BITCHES. Har prao denna vecka och även nästa, är på ett café och sliter röven av mig. AWESOOOOOME. Börjar 10 varje daaag, och slutar 16 varje daaag.. Duger i krig. Ciaooo

+ HA-HA


+ HEJ IGEN

Kunde ju liksom inte hålla mig undan från bloggen, så starta upp den igen. Ska fixa ny design och göra mitt liv till något spännande innan jag återvänder på riktigt. Men ville inte att någon skulle ta mitt domännamn heller, so i vad to "paxa" it hohohih. Vi hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0