Ø Bloggpaus assss


Ø I think I'm loosing my mind

Så jävla trött på allt, blä. Äcklad också. Bra uppdatering, men som ni märker är jag inte på världens bästa humör. Vi hörs när jag mår bättre, ciao

Ø Tillsammans är vi två, utan dig är jag noll


Som hon jobbar som hon sliter..

Bjuder på gammal bild.. Hello. Idag har jag varit på gymnasiemässan och även jobbat. Duktig flicka som jobba över 30 minuter också. Applåd till mig :) Ska kliva på bussen nu, hejdo

Ø Do you have to, make me feel like there's nothing left of me?

Tyler Ward – Skyscraper (originally by Demi Lovato)
Varit en helt okej kväll, bortsett från vissa delar dock.. Ska upp tidigt imorgon till gymnasiemässan och sedan ska jag jobba. Godnatt
- Volim te ljubavi <3

Ø Fråga Olle - dokumentären

Har följt det programmet nu i några veckor, haha riktigt roligt faktiskt! Man lär sig massa kul.. :-)
'
Ska se på det nu, såååååååå vi hörs!

Ø Träniiiing

Min älskade oneteaspoon tröja. Skönaste som finns!!

Ø Der Untergang

Det är en film om Hitler och nazisterna osv. Om det som hände i Tyskland helt enkelt. Ska se den nu, godnatt!

Ø I skolaaaaan

Hej, sitter i skolan på bilden och snodde en dator xdxdxd Lol. Så jag tänkte att jag kunde blogga.. Slutar om typ en timme, tar då bussen hem och sen äta, blablabla osv sen ska jag försöka träna ikväll. Hoppas det går!
Längtar som vet inte vad. Vi hörs ikväll, puss!


Ø I'm not staying here with you

Gooooooodmorgon tötisar. Detta är ett tidsinställt inlägg, eftersom jag inte hinner sitta vid datorn på morgonen. Är nog just nu på bussen påväg till skolan. Måste erkänna att Östgötatrafiken äger! (eller?). Förhoppningsvis lägger jag upp en ''dagens infit'' så ni får se lite hur jag sett ut idag. Ska försöka träna idag, nervöst att det ska bli värre med foten or what?! Galet. Hoppas ni får en fin dag, puss!
Bild ifrån arkivet!

Ø I got a hangover

HEYHEYHEY. Lite update i mitt liv just nu:
Ligger i sängen, nyduschad med onepiece'n på. Mysigt som satan. Har sovmorgon imorgon så får sova till iallafall halv åtta.. Sorligt att det är sovmorgon för mig. Blir så när man bor ute på landet!
Ska måla naglarna nu, sedan sova.. Otroligt skönt. Godnatt, puss!

Ø I'm sorry, but I don't want to go

Just nu planerar jag att sno Carolinas mobil och spela temple run, så ni vet. Liksom, eftersom ni bryr er så mycket.. ;) Åh jag vill tränaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ska försöka imorgon, CAN'T WAIT!!!! Blir tomt utan det som ligger en nära hjärtat LIXXXX. Feel me bro'???
SOMMAR <3

Ø Bor hos Carolina, lawl

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Satt nyss på Paus och åt en god sallad. Sitter nu hos Carro med henne och Rebecca. Vi ska se på en film och bara mysa allmänt på en fin tisdag. Vi hörs!

Ø Så känsligt.. Blir alldeles knäsväg!

Det betyder så mycket för honom, och det är en stor del i mitt liv. LOVE IT <3

Ø Jag vet ingenting om dig, du vet ingenting om mig

Sitter med tyska böckerna, och läser läser läser läser läser... Skjut mig? :'(
Bra plugg musik::::::::.
( Klara inte av att förminska den, man måste se så blir det ännu bättre!!!!11! )

Ø Some business

Zomboy – Game Time

Ø @Carolinis

Hejhejjj, sitter hos Carolina och gör allt och ingenting. Diskuterar livet, typ. Åt nyss en fet jävla brownie, mumsssss. Ska till Stadium och kolla på tjejernas träning sen och tycka synd om mig själv som inte får träna. Wooohoooooooo man blir så glad av sånt! Nae ska fortsätta with my life, tjingeling.
Haha söt xdxd

Ø Jag gråter osynliga tårar även om jag ler

Suttit ett tag och letat efter en vettig farsdag present en stund nu, och jag kom fram till ett bra resultat. Eftersom jag vet att min fader läser min blogg så tänker jag inte skriva nu vad det är! ;) Men det kommer iallafall bli awesome.
Nu ska jag städa klart i rummet och plugga lite tyska hade jag tänkt. Hoppas det går vägen för mig på tyska provet på tisdag.. WoooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOO...wait for it............P. Ska även hinna duscha, måla naglarna, ansiktsmask, noppra ögonbrynen, välja kläder till imorgon osv.. Så ska sätta fart med det, puss&adjö!1

Ø I've waited a hundred years, but i'd wait a million more for you

- Om du bara är stark, så klarar du allt.

Ø Flightless bird

Åker till sjukhuset och besöker min fina mormor nu, åh.. Vet inte vad jag ska ta mig till. Skulle spelat in video till en musikvideo idag också, men det blir inte av. Tar en sväng till Ingelsta Shopping senare också, shoppa in my <3333333333(heart).

+ Home, sweet home

Hemma nu efter en helt okej kväll, tackarrrrrrrr.. Ska sussa sååå sött nu, pussellipussellipusshej

+ Lördaaaaaaaaaaaag

Drar till Lajla, sen blir det fest! Vi höööörs, puss

+ Drar till Kneippen

Och träffar bästa Beccis och Linkan. Saknar dom som vet inte vad! Hoppas ni får en trevligt kväll, för det kommer jag ha! Pusshej.
hahahahhahaha.lol.se

+ Bilder på foten..!

Observera att det är blåmärken hela vägen upp på vaden typ.. Woooooho!!!

+ Värdelös på det här med designer..

Så därför snodde jag en av http://www.designandmakeup.se/. Tackar för det! Nu ligger en mycket sömnig hannibanni i sängen och ser på tv.. Skönt ändå. Har inget mer att dela med mig om just nu faktiskt, men har förhoppningsvis det imorgon. Later bitches ;)

+ You got me so, oh

Varit på stan med min bäbis idag, FINFINT :) Ska nu se på film med mor min. Vi hörs sötisar, puss!

+ It's not the storm before the calm


Trött som ett as blir man av att hoppa runt på kryckor, vilket jag har gjort hela dagen. Nu blir det sängen, puss&godnatt!

+ @ Medicinskt Centrum

Sitter nu i Medicinskt Centrum i stan och väntar på att få gå in till en läkare. Han ska kolla på foten och avgöra hur allvarligt det är, om något är av eller om det bara är en vanlig stukning. Hoppas på en stukning så jag snart kan börja gå igen... :(

+ Gårdagen slutade med ambulans..

Fast inte för mig. Var hemma hos mormor, och sen så började hon få svårt att andas osv. så vi ringde 112 och dom kom och hämta upp henne. Dom körde henne direkt till hjärtintensivavdelningen i Linköping, och hon ska säkert göra en ballongsprängning. Alla tankar till henne just nu.. Jag älskar dig <3

+ Bad teacher

Ligger nu i SOFFAN!! Så har förflyttat mig, amaziiiiing. Ska se på bad teacher nu loawllalwl. Haha känner mig så handikapp så det inte existerar, lovet.känns.inte.så.lovig't.längre. Whatever, pussS
ÅH SÅ SÖT XD

+ Aj :(

HA-HA JAG SITTER OCH GARVAR ÅT MIG SJÄLV HUR JÄVLA DÅLIG JAG ÄR. Stukat foten och ska åka och röntga den för att se hur det ser ut bareee, ska även få kryckor. Patetiskt, och onödigt :) Sitter med en latte i handen, med foten i högläge :PppPPpp Kan inte stödja på foten, så är liggandes i sängen. Pappa är min slav, just so you know. Och det äger. Pappaaaaa kan du komma med..... Pappaaaa kan du hämta.... HEHEHE han gör det också ;) Ska.. göra ingenting alls vidare nu, puuss :)

RSS 2.0